Lyngby Lille Børnehave

Mad og måltider

Sådan spiser vi

Børnene har selv madpakker med i børnehaven. En stor til frokost, og en lidt mindre (Frugt) til eftermiddagsmaden. Vi har ingen sukkerpolitik, og det er derfor op til hver forældre selv at afgøre, hvad barnet skal have med.

Samlingsmad:

  • Ved samling kl. 09:30 i hver gruppe vil der være samlingsmad, der som regel vil bestå af et stykke rugbrød med enten et stykke banan, agurk, æble eller lignende.

Frokost:

  • Omkring kl. 11:00 samles vi i vores grupper og spiser i fællesskab. Vi lægger vægt på, at det er hyggeligt, at der er ro og plads til at tale sammen. Hvis vi er på tur, spiser vi ude i skoven, på græsset, eller hvor vi nu befinder os.

Frugt:

  • Kl. 14:00 samles vi i grupperne igen til frugtspisning.

Måltiderne skaber grobund for læring for børnene. Vi arbejder på at skabe gode rammer om vores måltider, hvor børnene hjælper med at dække bord og rydde af, når vi er færdige, glade og mætte.

Vi arbejder altid med at styrke og hjælpe børnene i at blive selvhjulpne. Vi anbefaler derfor simple madkasser og drikkedunke, som børnene let vil kunne åbne, og som kan være med til at udvikle de kompetencer, der skal til. Børnene bliver SÅ stolte, når det lykkes for dem at mestre disse ting selv.

RSS FeedPersondatapolitik

© 2024 Lyngby Lille Børnehave — Designed by DAN®